• Din cirkulära ateljé
Klarna / Leverans 2–5 dagar / Fri frakt över 399 SEK


Lena Isaksson Drake

Boosta ditt hem med vår inredningsarkitekt. My Maker Box vill bidra till hållbar inredning där du själv kan förändra det du redan har. Därför bjuder vi dig som prenumerant på vårt nyhetsbrev på tre spännande artiklar i höst/vinter med kunskap, tips och tricks. Låt oss presentera Lena Isaksson Drake, mångårig inredningsarkitekt som drivs av färg och form, hållbarhet och cirkularitet. 

Prenumerera lite längre ned på sidan och se fram emot textil inredningsinspiration, direkt i inkorgen!

Lena, berätta lite om dig själv?

Jag heter Lena Isaksson Drake. Så länge jag kan minnas har jag samlat och tagit tillvara på sådant som glömts bort och inte längre blir sett för att sedan transformera dessa i nya sammanhang och strukturer. Efter min examen i inredningsarkitektur på HDK har jag som inredningsarkitekt och utställningsformgivare, liksom i olika utvecklingsprojekt och som lärare fortsatt att arbeta med frågor kring hållbarhet, cirkularitet och uttryck.

Varför vill du jobba tillsammans med My Maker Box?

My Maker Box är en viktig och välbehövd affärsidé, som på ett smart och roligt sätt bidrar till att ta hand om det som blivit över.

Vilka material och tekniker är dina favoriter?

Jag har inga absoluta favoriter och försöker förhålla mig fri för att låta det unika i varje projekt styra valet av material och teknik. Däremot är jag övertygad om vårt behov av mönster och färg, och arbetar konstant med att implementera dessa i våra miljöer.