• Din cirkulära ateljé
Klarna / Leverans 2–5 dagar / Fri frakt över 399 SEK

Sax som klipper i blått tyg. För dig som syr på egen hand.


Sömnad

Material, mönster och instruktioner. När man startar ett syprojekt finns det en del saker att fundera över innan man sätter igång. Till att börja med behöver man i de flesta fall ett symönster att utgå från så man vet vilka delar som ska klippas ut och hur det ska göras. Sedan behövs såklart även själva tyget. Ofta är det även bra med instruktioner så man vet vilka steg man ska ta och hur det ska göras. Är du nybörjare på att sy brukar det underlätta med tydliga instruktioner så du enklare kan ta dig framåt. När du fått ordning på tyg, mönster och instruktion börjar det äntligen bli dags att sätta igång att sy.

Tillhör du en av de som är nybörjare på att sy, och ute efter ett enkelt projekt? Hos oss hittar du färdiga materialsatser där det mesta du behöver ingår i en färdig makerbox. Enklare kan det inte bli, och du behöver inte tänka på att köpa tyg och mönster separat. Ofta behövs även tråd och nål men även detta hittar du i flera av våra makerboxar för att det ska bli enkelt för dig att komma igång.

Är du erfaren inom sömnad och ute efter mer avancerade syprojekt tror vi att även du kommer uppskatta enkelheten i att få det mesta du behöver på ett och samma ställe. Vi samarbetar med professionella formgivare som skapar produkterna och har även ett tätt samarbete med producenter som ställer höga krav på miljövänliga material. Det gör att du får produkter av fina material som kommer hålla under lång tid. Ett perfekt sätt för dig som letar nya idéer och inspiration till vad du ska sy härnäst.

 Att sy en väska är ett roligt projekt att testa, och båda våra väskor Carrie Jeans och Bazar är två utmärka projekt att testa. Väskorna är designade av professionella formgivare där varje detalj är genomtänkt för att skapa väskor som sticker ut. Materialet väskorna sys i håller hög klass och det skapar en produkt med snygg finish som blir en trogen följeslagare under lång tid.


Symaskin som syr i grönt tyg av hög kvalitet.


Att sy till barn brukar vara ett roligt sätt att skapa unika produkter som sticker ut. I tider när det mesta finns att köpa nyproducerat vill vi slå ett slag för att sy ett eget gosedjur som sticker ut från mängden. Vår Mocklis är till för dig som värdesätter fina material där tyget är svenskproducerat ulltyg som andas kvalitet. När du syr Mocklis får du dessutom kombinera olika tekniker där du både får sy på maskin, för hand och brodera. Det blir dessutom mycket roligare att ge bort en produkt som du skapat med kärlek där ditt egna hantverk stått i centrum. Mönster och tyg ingår så det är bara för dig att stätta igång!

När man syr kan man välja att antingen sy för hand eller sy på symaskin. Olika projekt kräver olika tekniker och här finns det inget rätt eller fel. Ibland vill man bara slå sig ner i lugn och ro i soffan med nål och tråd. Då passar vår kudde Stjärna perfekt som du helt och hållet syr för hand. Materialet är stickat lammull vilket skapar en produkt av högsta klass som passar bra i ett hållbart hem.

Stoltheten när man är färdig med ett syprojekt är extra kul. Ofta vill man fortsätta sy och höja svårighetsnivån successivt för att utvecklas och vi kan garantera att det alltid kommer finnas nya idéer och projekt att ta sig an.


Makerbox med material, mönster och beskrivning.

Makerboxar

Handla