• Din cirkulära ateljé
Klarna / Leverans 2–5 dagar / Fri frakt över 399 SEK

Trådrullar för dig som älskar att sy och skapa egna DIY-projekt


DIY

På senare år har ordet DIY (do it yourself) etablerats på allvar i Sverige och för oss på My Maker Box sätter det fingret på precis det vi gör. Att skapa själva kommer naturligt för oss och med utgångspunkt i det vill vi att alla ska ha möjlighet att ta del av DIY-tips och inspiration till att skapa nya produkter.

Vi älskar att skapa själva och vill dela med oss av DYI-tips och ge inspiration till nya produkter. Även om man har lång erfarenhet av att sy, snickra och fixa kan det ibland vara svårt att komma på ideer. När vi sätter igång ett DIY-projekt är utgångspunkten vilka material vi har tillgång till. Ibland har vi en speciell produkt i åtanke, men ibland sätter vi igång och ser var projektet landar. Det är spännande!

När man pratar om DIY idag kan det handla om i stort sett vad som helst. Det kan vara tips om hur man snickrar ett bord, gör om en vas eller lagar ett par jeans på ett snyggt sätt. Just bredden i begreppet är tjusningen och för att leva hållbart på lång sikt tror vi att begreppet är här för att stanna.

En stor del av DIY-rörelsen handlar också om att göra remakes på saker man redan har. Alla vet att vi måste minska vår konsumtion och användning av nya resurser. Ett hållbart tips är att med små medel förändra kläder, möbler eller andra prylar du redan har. Det krävs inte att du har lång erfarenhet – ambitionsnivån anpassas till vad du kan och vill.

 På My maker Box vill vi att alla ska få möjlighet att skapa egna, unika produkter. Därför säljer vi materialsatser och instruktioner till produkter framtagna av våra formgivare. De är tidlösa med mycket hög kvalitet på material och design och de finns i olika svårighetsgrader. Välkommen till vår värld!Makerboxar


HandlaOm oss

Läs mer