• Din cirkulära ateljé
Klarna / Leverans 2–5 dagar / Fri frakt över 399 SEK

Får med ull av hög kvalitet.


Hållbarhet

Omtanken om en hållbar framtid – det är My Maker Box filosofi och affärsidé. När man gör saker med händerna glömmer man tid och rum och får chans att varva ner. Vissa gillar att ta hand om djur, odla grönsaker eller skriva böcker. Vi gillar slow design, det ger ro i själen och våra saker ett större värde. Man mår helt enkelt bra av att göra grejer på egen hand!

Hållbarhet är kvalitet och estetik över tid och vi är måna om att du ska få en bra produkt som håller för både handens och ögats slitage. Därför samarbetar vi med formgivare som är proffs på produktutveckling. Ofta är det små detaljer som gör att produkten bli intressant och fungerar bra under lång tid. Vi lägger stor vikt vid att minska påverkan på klimat, biologisk mångfald och att minimera kemikalieanvändning.

Just därför har vi valt att arbeta med överblivet material av hög kvalitet som annars inte kommer till användning från leverantörer vi väljer med stor omsorg. Allt kommer från svenska industrier som uppfyller höga miljökrav. Genom att ta del av deras överblivna material kan vi minska behovet av nyproduktion och erbjuda dig produkter som är hållbart framtagna och står sig över tid. 

Vi hoppas omtanken gör dig trygg och stolt när du gör din egen produkt från My Maker Box.