• Din cirkulära ateljé
Klarna / Leverans 2–5 dagar / Fri frakt över 399 SEK

Vad säljer ni?

Vi säljer dels materialsatser med material och beskrivningar till produkter du skapar själv. Vi säljer också bara själva materialet i olika kombinationer för dig som vill skapa helt fritt.


Säljer ni inga färdiga produkter?

Nej, det stämmer. Tanken med My Maker Box är att du själv ska skapa din produkt. Av oss köper du material och instruktion, resten gör du själv. 


Får jag med allt jag behöver i boxen?

Du får i princip allting. Ibland behöver du ha vissa saker hemma som till exempel symaskin, hammare, skruvmejsel eller lim. Det framgår tydligt i produktbeskrivningen på respektive produkt vad du behöver ha hemma. 


Hur vet jag om jag klarar av att skapa produkten?

För att underlätta är alla våra produkter graderade mellan 1–5 i svårighetsgrad. Vi vill att både nya och erfarna makers ska våga testa våra produkter och erbjuder därför produkter på olika nivå.

1. Mycket lätt
2. Lätt
3. Medel
4. Svår
5. Mycket svår


Vad gör jag om jag får problem?

I första hand rekommenderar vi dig att noga läsa beskrivningen och följa den. Stöter du på problem kan du fråga en vän eller familjemedlem. Du får givetvis även kontakta oss på [email protected] så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig. Observera att vi inte tar något ansvar för de svårigheter som eventuellt kan uppstå i samband med färdigställandet av produkten. Vi erbjuder heller inte returrätt i de fall du ångrar dig när produkten redan är påbörjad.


Vad innebär överblivet material eller överskottsmaterial?

Vi samarbetar med utvalda partners inom olika branscher som till exempel trä-, tyg-, tapet- och skinnindustrin. Av dessa får vi ta del av överblivet material som vi använder till våra produkter. Observera att det inte är något fel på materialet utan det är överblivet material som de inte kan utnyttja i sin verksamhet för tillfället.


Vilka formgivare jobbar ni med?

Vi har ett tätt samarbete med utvalda formgivare specialiserade inom de material vi använder som bas i våra produkter. Här kan du läsa mer om våra formgivare.


Hur jobbar ni med hållbarhet?

Hållbarhet är A och O i vår verksamhet och grundidén med My Maker Box är att ta tillvara på överblivet material. Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete.


Jag är ny på DIY och maker, hur gör jag?

Först och främst, kul att du är intresserad av våra produkter och att skapa själv. Vi rekommenderar att du börjar med en makerbox med lägre svårighetsgrad inledningsvis för att sedan successivt öka svårighetsgraden.


När får jag min order?

Vi strävar efter att skicka alla beställningar så fort som möjligt. Normalt sett har du din makerbox inom 3–5 dagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter.


Kan jag returnera min makerbox?

Självklart! Om du ångrar dig vill vi att du kontaktar oss så fort som möjligt så skickar vi en retursedel till dig. Observera att du som köpare står för returfrakt och vi kommer dra av kostnaden för returfrakten på 50 kronor från din återbetalning. Här kan du läsa mer om våra returvillkor.


Jag vill reklamera min order?

Vad tråkigt att något är fel med produkten. Om du hittar något fel med produkten eller om materialet är skadat på något sätt, kontakta oss direkt på [email protected] så hjälper vi dig. Observera att då vi arbetar med tyg, trä, metall och andra material förekommer det variationer i struktur och skick. Vi kontrollerar alltid alla våra makerboxar innan leverans för att säkerställa att de lever upp till våra höga förväntningar. Här kan du läsa mer om reklamation.


Vilka fraktsätt erbjuder ni?

Vi skickar de flesta beställningar med PostNord. Mindre paket levereras direkt till din postlåda och större paket till ett utlämningsställe nära dig. Här kan du söka efter ditt närmaste ombud.


Hur betalar jag?

På mymakerbox.se kan du betala med Klarna. 


Fick du inte svar på din fråga?

Hör av dig till [email protected] så hjälper vi dig.