• Materialsatser med hållbarhet i fokus
Klarna / Leverans 2–5 dagar / Fri frakt över 399 SEK

Formgivare

Vi samarbetar med utvalda formgivare som tillsammans med oss tar fram unika och handgjorda produkter av hög kvalitet. Våra formgivare är specialiserade inom olika material och drivs alla av hållbar produktutveckling där kvalitet och estetik står i centrum för skapandet.


Maria Zeilon och Lill O. Sjöberg som är formgivare för My Maker Box.


Maria Zeilon & Lill O. Sjöberg 

Vilka är ni?

Vi heter Maria Zeilon och Lill O. Sjöberg och har båda designutbildning från Textilhögskolan/HDK och lång erfarenhet i branschen. Vår drivkraft är att hitta hållbara lösningar och vi har stor kunskap i området cirkulära lösningar och utmaningar kring återvinning och upcycling på industriell nivå.

Varför vill ni jobba tillsammans med My Maker Box?

Att vara med och göra produkter för My Maker Box är ett roligt sätt att nå ut med inspiration och kunskap kring viktiga frågor om hållbarhet till en annan kundkrets än den vi vanligtvis arbetar med.

Vilka material och tekniker är era favoriter?

Marias stora passion är färg och hantverkstekniker medan Lill brinner för nya lösningar och möjligheter. En lyckad kunskapskombination som gett oss utmärkelser för vårt arbete.

Handla Maria och Lills produkterCatarina von Matern som är formgivare för My Maker Box.


Catarina von Matern

Vem är du?

Jag heter Catarina von Matern, bor i Segeltorp och har gesällbrev i möbelsnickeri från Konstfacksskolan Inredningsarkitektur & Möbeldesign. Som inredningsarkitekt, processledare/projektledare, designer och lärare för kommande designer har jag arbetat med hållbar design från detalj till helhet.

Varför vill du jobba tillsammans med My Maker Box?

My Maker Box är en bra, spännande och hållbar affärsidé som uppmuntrar kunden till att ta ansvar och själv våga göra, tillverka och att arbeta med händerna. Det tycker jag är jättebra och behövs!

Vilka material och tekniker är dina favoriter?

Svårt. Jag gillar och är nyfiken på alla material och spännande bearbetningar av material som också utvecklas så mycket. Men det är klart träd är fantastiska och med en grund som möbelsnickare är trä något alldeles extra för mig.

Handla Catarinas produkter