• Materialsatser med hållbarhet i fokus
Klarna / Leverans 2–5 dagar / Fri frakt över 399 SEK

Hållbar design

Att leva hållbart och jobba med material av hög kvalitet är vad som driver My Maker Box framåt. Vi är stolta över att knyta ihop det hållbara tänkandet med handplockade formgivare och materialleverantörer som tillsammans skapar unika produkter du inte hittar någon annanstans. Välkommen att ta del av vårt sätt att arbeta.
 


Hållbarhet

Att värna om en hållbar framtid – det är My Maker Box filosofi och affärsidé. Genom att ta tillvara på överblivet material vill vi erbjuda möjligheter att på ett enkelt sätt skapa unika, handgjorda produkter. Vi vill ta vårt ansvar genom att sälja produkter av hög kvalitet som håller i längden.

Läs mer
Formgivare

Vi samarbetar med utvalda formgivare som tillsammans med oss tar fram unika och handgjorda produkter av hög kvalitet. Våra formgivare är specialiserade inom olika material och drivs alla av hållbar produktutveckling där kvalitet och estetik står i centrum för skapandet.

Läs merMaterial

När vi skapar saker på egen hand vill vi att det ska hålla länge. Därför väljer vi våra material med stor omsorg för att kunna erbjuda så bra produkter som möjligt.

Läs mer