• Din cirkulära ateljé
Klarna / Leverans 2–5 dagar / Fri frakt över 399 SEK

Din cirkulära ateljé


Hej Maker! Välkommen hit till din Cirkulära Atelje! Här får du släppa lös din kreativitet som aldrig förr, bland hållbart kvalitetsmaterial, modiga skapare, framtidens re:design och unika materialboxar.

Vi tänker hållbart från idé till färdigt verk, därför tar vi vara på spillmaterial från industrin för att du skall få skapa nya spännande hantverk av kvalitetsmaterial som håller länge. Vi har möjlighet att, ihop med industrin, erbjuda en skattkista av överskottsmaterial av högsta kvalitet. Spillmaterial som får nytt liv av dig. Vi står för materialet – du är kreatören.

Låt skaparkraften flöda med någon av våra makerboxar, eller skapa fritt med något av våra härliga materialpaket. Vi har något för alla Makers!
Är du en Maker i själen? Du gillar att skapa, går igång på kvalitet och hållbar design. Yes, då är du en av oss! Vi vill inspirera dig att skapa själv! En ateljé är till för att människor skall mötas, inspireras och skapa, det är just den mötesplatsen vi vill vara för dig som älskar att sätta händerna i roliga handarbetesprojekt med hållbart material. Här hittar du inte bara materialet, utan även inspiration, tips och trix från material till färdigt handarbete, både för dig som är ny maker eller inbiten kreatör!

Här kan vi även inspireras av varandras kreationer och kunskaper - så låt oss kreatörer vävas samman här i vår cirkulära ateljé! Tillsammans skapar vi inte bara hållbara hantverk av hög kvalitet, utan även ett movement för makers!

Cuz we dont fake, we make!Produkter

HandlaMaterial

Handla