• Din cirkulära ateljé
Klarna / Leverans 2–5 dagar / Fri frakt över 399 SEK

Var köper man tyger?

|20/02, 2021

Var köper man tyger?

Nuförtiden är det inte lika lätt att få tag i fina tyger som för några år sedan. Tidigare fanns det tygbutiker lite varstans och det var lätt att åka och känna på kvalitet, material och färger. Nuförtiden när man köper tyger online är det helt enkelt inte lika lätt att veta vad man köper.

Men visst kan det även finnas fördelar med att köpa tyger online. Ofta är det lätt att filtrera mellan olika kategorier, material och färger. Precis som i tygaffärer är utbudet av tyger på nätet oerhört stort och det finns stora chanser att hitta det man ät ute efter. Ett tips är också att man ofta kan beställa hem ett tygprov för att verkligen säkerställa att kvalitén är vad man är ute efter. 

Det finns en speciell tjusning med att strosa runt i tygaffärer på jakt efter just det där tyger man är ute efter. Att i lugn och ro få lyfta på högarna och hitta det där tyget ingen annan upptäckt, som passar för just det projektet du planerat. Vi tror att ni är många som känner igen er. 

My Maker Box har sina rötter i Tygriket i Sjuhärad. Här finns fortfarande många tygaffärer men även tillverkare av kvalitetsmaterial. Det gör det enklare för oss att noga välja ut de tyger vi jobbar med, allt för att kunna erbjuda så kvalitativa produkter som möjligt. För dig som vill komma igång snabbt med ditt syprojekt och inte vill köpa massa tyg du inte vet vad du ska göra med är det perfekt att sy med en färdig materialsats från oss. Tyg, instruktion och mönster. Allt ingår och det är bara att sätta igång.

Lycka till med ditt nästa projekt!