• Din cirkulära ateljé
Klarna / Leverans 2–5 dagar / Fri frakt över 399 SEK

Tack för att ni följer oss!

|14/07, 2021

Tack för att ni följer oss!

Nu är det lite drygt ett halvår sedan vi startade My Maker Box och vi vill passa på att säga stort tack till er som följer oss, handlar hos oss och skickar glada tillrop. Ända sedan vi startade har vi haft som mål att inspirera till hållbart, eget skapande och nu har vi kommit en bit på vägen på en spännande resa.

Samhället är mitt i en förändring, en hållbar sådan, där människors konsumtion minskar och vår önskan att leva mer hållbart ökar. Vi vill göra saker på egen hand som är unika och sticker ut. Vi vill använda material vi redan har istället för att köpa nytt. Och inte minst vill vi inspireras av varandra i kreativa sammanhang där vi lyfter varandra. Det är vad vi behöver nu.

Vi vill underlätta till att hitta just dessa fina material som redan är producerade. Att ta tillvara på överskott som annars går till spillo. Att lyfta fram företag som producerar under schyssta villkor. Att skapa fina kombinationer av material som inte finns någon annanstans.

Med det sagt vill vi bara tacka för att du vill vara en del i vårt community. Vi hoppas vi kan fortsätta inspirera till eget skapande med makerboxar fyllda med lokalt, svenskproducerat material som står sig i längden.

Tack! ❤