• Din cirkulära ateljé
Klarna / Leverans 2–5 dagar / Fri frakt över 399 SEK

Sy till barn

|4/04, 2021

Sy till barn

Letar du efter tips på vad man kan sy själv till barn? Att sy till barn och barnbarn har vi gjort under lång tid och det är ett roligt sätt att skapa saker som är unika och inte finns någon annanstans. Ibland kan det dock vara lite klurigt att komma på vad det är man vill göra, men där har vi ett bra tips. Vår Mocklis.

När man letar efter idéer på vad man ska sy till barn är det lätt att hitta inspiration på många fina projekt. Svårigheten kan bli sen när man väl sätter igång. Vilka steg ska man ta, och vilka saker behöver man ha hemma? För att inte tala om tyget som ska användas, hur ska man hitta rätt där? Det kan helt enkelt bli ett ganska stort syprojekt att att ta sig igenom, och även om det är kul kan det uppstå vissa svårigheter.

Mocklis är ett mjukisdjur eller gosedjur som du syr med hjälp av en färdig materialsats. Du behöver inte fundera på vad du ska köpa för att komma igång, det mesta du behöver finns redan i din makerbox. Du får självklart även med ett mönster på vilka delar som ska klippas ut samt instruktioner steg för steg hur du gör. 

När man syr till sina barn vill man dessutom gärna ge dem det bästa, och material av hög kvalitet är något vi håller hårt vid. Mocklis består av svenska ulltyger tillsammans med ullstoppning från Gotland. Lokalt och av hög kvalitet alltså. Välkommen att testa!