• Din cirkulära ateljé
Klarna / Leverans 2–5 dagar / Fri frakt över 399 SEK

Är du en samlare?

|15/12, 2020

Är du en samlare?

Gör vad du kan - med det du har!

Vi människor tycks vara lite av samlare - vi sparar och lägger sådant på hög som vi tror att vi en dag behöver. Kanske det kan komma till användning i framtiden? Visst, ibland kan det vara bra att spara saker men i många fall kanske det är bättre att skänka det vidare eller att helt enkelt skapa nya saker med det material vi redan har tillgängligt. 

Visste du att 7 av 10 svenskar bara använder hälften av kläderna i sin garderob? Tala om att hamstra för framtiden. Din garderob är en utmärkt resurs för re:design och re:use. Vi vill med 99% säkerhet säga att du har minst ett par jeans i din garderob som kan få ett nytt liv som vår väska Carrie Jeans! Tanken med Carrie Jeans är att du ska få möjlighet att testa på att skapa en väska av ett par av just dina överblivna jeans från garderoben.

Att arbeta med jeans är ett roligt sätt att skapa nya hållbara produkter som alltid står sig över tid. Vi tror att många håller med oss när vi säger att jeans alltid känns aktuella, oavsett i vilken form vi använder det. När det kommer till det kreativa skapandet med jeans är det egentligen bara den egna inspirationen och kreativiteten som sätter begränsningarna till vad du kan åstadkomma. Behöver du hjälp på traven finns mycket inspiration att hitta.

När gör du din första re:make med jeans?